Ambachten verenigd tijdens de Dutch Design Week 2015

17-12-2015

De Allegorie van het Zuiden was een groot succes! Na maanden hard werken mochten we elke avond ruim honderd gasten verwelkomen in, voor heel even, onze Augustijnenkerk.

Met zijn neogotische stijl, siermetselwerk en zeshoekige toren van 66 meter hoog was deze kerk de perfecte plek om de Allegorie van het Zuiden tot leven te wekken. In een samenwerking met Dick Middelweerd (de Treeswijkhoeve), Oogenlust, Beerze Bier en Aart van Asseldonk heeft Bruns een fantastisch schouwspel neergezet met als resultaat een 23-meter lange tafel met gigantische torens. Een prachtig stilleven dat ’s avonds, tijdens een uniek twee-Michelinsterren-diner, bruiste van de energie en gezelligheid.

De Allegorie van het Zuiden werd een bijzonder schouwspel en daarvoor willen we iedereen bedanken. Natuurlijk onze mede partners de Treeswijkhoeve, Oogenlust, Beerze Bier en creatief brein Aart van Asseldonk maar voornamelijk ook al onze gasten! We hopen dat u net zo genoten heeft als ons. Nogmaals bedankt en wie weet tot volgen jaar!