Vacature: Engineer Mechatronica

- 22 februari 2017 -

Bruns is op zoek naar een enthousiaste techneut die onze engineerafdeling wil komen versterken. 

Functieomschrijving

In deze functie heb je veel zelfstandigheid, maar moet je ook kunnen functioneren in multidisciplinaire teams. Jij zult de brug moeten slaan tussen elektronica en mechanica, maar ook tussen engineering en realisatie. Durf jij de uitdaging aan en kun jij de vertaalslag maken van een creatief ontwerp naar een bouwbaar eindproduct? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde - mechatronica
  • Communicatief vaardig
  • Kennis van 3D-CAD softwareprogramma's zoals Solidworks
  • Interesse in kunst en cultuur is een pre

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris
  • Goede secondaire voorwaarden
  • Werken in het mooiste bedrijfspand van De Kempen: Rijksmonument De Ploeg

Bedrijfsprofiel

Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia uitgegroeid tot een wereldwijd gekend sterk familiebedrijf als ontwikkelaar en producent van innovatieve (elektro)mechanische exhibits en realisatie van complete (interactieve) tentoonstellingen, inclusief service en onderhoud. Nieuwsgierigheid is wat ons drijft. Ontdekken hoe dingen werken. Of waarom ze niet werken. En dan met een oplossing komen. Een oplossing die zorgt dat wat wij maken geen objecten zijn, maar echte ervaringen. Die de nieuwsgierigheid van de bezoekers prikkelen. Wij geloven dat een idee pas echt tot leven komt als je het aan kunt raken. En als je wilt dat mensen iets aanraken, moet je ze eerst nieuwsgierig maken. 

Interesse?

Solliciteer d.m.v. een motivatiebrief inclusief CV en stuur deze voor vrijdag 24 maart 2017 naar personeelszaken@bruns.nl 

Contactadres

Rijksmonument De Ploeg
Riethovensedijk 20
5571 CR Bergeijk

Contactgegevens

personeelszaken@bruns.nl
T
.a.v. Pim Burgmans
Tel.: 0497 577027