Vacature: Voorbewerker/ Spuiter

We zijn op zoek naar een Voorbewerker/Spuiter! Is dit iets voor jou? Reageer dan snel! 

Voorbewerker/ Spuiter

De Functie

Bruns is op zoek naar een enthousiaste medewerker die opgeleid wil worden en ervaring op wil doen op het gebied van het spuiten van exhibits en meubels. Het is een functie met een afwisselend en divers takenpakket. Zo zullen voorbewerken, het aanbrengen van lak- of coating systemen, decoreren en prints plakken ook tot je takenpakket behoren. Je hebt in deze functie veel zelfstandigheid, maar moet ook kunnen functioneren in multidisciplinaire teams. Je bent niet altijd werkzaam in ons pand: regelmatig zal je werkzaam zijn op locatie.Bruns is op zoek naar een enthousiaste medewerker die opgeleid wil worden en ervaring op wil doen op het gebied van het spuiten van exhibits en meubels. Het is een functie met een afwisselend en divers takenpakket. Zo zullen voorbewerken, het aanbrengen van lak- of coating systemen, decoreren en prints plakken ook tot je takenpakket behoren. Je hebt in deze functie veel zelfstandigheid, maar moet ook kunnen functioneren in multidisciplinaire teams. Je bent niet altijd werkzaam in ons pand: regelmatig zal je werkzaam zijn op locatie.Hou je van afwisselend werk, dan biedt deze functie een nieuwe uitdaging!

Over jou

  • MBO werk- en denkniveau 2-3; 
  • Je bent flexibel en stressbestendig;
  • Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken;
  • Affiniteit met de branche is een pre.

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Werken in het mooiste bedrijfspand van De Kempen:Rijksmonument De Ploeg in Bergeijk.

Over ons

Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia uitgegroeid tot een wereldwijd gekend sterk familiebedrijf, als ontwikkelaar en producent van innovatieve (elektro)mechanische exhibits en realisatie van complete (interactieve) tentoonstellingen, inclusief service en onderhoud.

Interesse?

Solliciteer d.m.v. een motivatie brief inclusief CV en stuur deze voor vrijdag 4 januari 2019 naar personeelszaken@bruns.nl. t.a.v. Peter Mens.